diumenge, 20 de novembre del 2011

SORTIDA A ARBÚCIES


Diuen que mai es massa tard… Així que comencem a explicar la sortida d’Arbúcies.
Tot va començar el diumenge 16  d’octubre de bon matí a l’estació de Vilanova i la Geltrú, on vam organitzar els cotxes per començar la nostra aventura a la recerca del bolet perdut.
De camí cap a Arbúcies, vam fer parada a un bareto típic de camioners, per esmorzar, el menú era botifarra, cap i pota, ….   un menú per fer una bona dieta, je, je,… vam acabar demanant uns entrepans de truita, pernil salat,… que estaven boníssims.

En acabar, continuem el camí per iniciar la ruta i … aparquem a una casa particular… Ooops!! El propietari es va empipar de valent!!!

Comença la caminada, fem una parada per explicar la llegenda de les dones d’aigua.

La ruta és curteta on els bolets no apareixen per enlloc… només en trobem un i és sec… 

El que sí que trobem són castanyes… i uns animalons de camp (ratolinets que són devorats per una serp... mmmmm… els rescatem? No els rescatem??...  deixem que la natura segueixi el seu curs….).

Continuem el camí... però anem contra direcció, torbem finalment la cascada així que fem un petit aperitiu i  mentre uns van a buscar els cotxes, els altres ens quedem al riu jugant amb les fulles i l’aigua.



 La panxa comença a fer rum rum, ja toca anar a buscar el lloc per dinar! El camí fins arribar al restaurant és molt bonic, ja que està enmig de la natura. Un cop allà, ens atipem de menjar casolà i de brasa, ah quins postres!!

El Marc, la Laia i les nenes fan camí cap a Vilanova i la resta, amb la panxa plena anem cap a la fira d’Arbúcies, allà veiem una exposició de bolets, paradetes d’artesania i productes típics i diferents oficis tradicionals (veiem com bufen vidre, fan formes amb ferro calent, peces de fang,...) Al cap d’una estona, ja toca tornar cap a casa!!

Ens ho hem passat molt bé i amb ganes que arribi la propera sortida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada