dissabte, 24 de setembre del 2011

LA NOSTRA PRIMERA AVENTURA SUPERADA!

Tot va començar a les 9 del matí a l'estació de Vilanova i la Geltrú. El sol no acabava de sortir,  i a alguns els llençols se'ls hi van enganxar, je, je,je.... així que els vam anar a buscar i vinga, amb els dos cotxes direcció Horta de Sant Joan.

El camí va ser curt, ja que ens anàvem fent senyals de llum i no vam parar d'enviar-nos washaps ! Impossible perdre'ns!!
Però en arribar, ostres! quin fred que fa! i naltres amb bikini per banyar-nos al riu, si avui és dia de sopa!! 
El Xavi, tot lisiadet amb el genoll, no va passar fred  ja que estava ben calentet al cotxe i ens va fer de xòfer, gràcies!!

Un cop allà, les noies vam anar a llogar les bicis i vam riure molt!! Primer 23 kilòmetres després 26km, sinò teniu llums porteu un pal  per tocar les parets del túnel,....cada vegada s'anava complicant més la cosa... i la Judit vinga riure de les cares que fèiem!!
Començament de la via verda
L'Amaya que sempre va abrigada, resulta que avui anava amb una jaqueta de tres quarts, la Núria i la Rosa petant-se de riure i la Maya dient: Esto no me vuelve a pasar!  El pobre noi del lloguer va decidir deixar-li una sudadera, i ara només falta el Pau i Sergi per arribar tot demanant un coixinet pel culet de la bici! I això que el Pau és muy machote! No tens un sillin més tovet?

Prepara'ts per sortir!   



Estació de Bot
El camí és molt xulo, ja que estàs al mig de la natura, amb ponts de fusta, túnels, 
et vas trobant cases de les diferents estacions, quan de sobte l'Amaya va punxar la roda!
Sort que anàvem prepara'ts!
La ingeniera anava donant instruccions, el Pau feia la feina bruta, la Rosa inflant la roda muy apañadita i recogidita ella, la Maya contemplant la feina i fent fotos, el Sergi menjant una barrita energètica i la Judit glaçada de fred amb la barrita energètica i repartint toallites de bebé.

Continuant el camí, de sobte... On està la Judit i la Rosa???? Què s'han perdut??? NOOOOO, resulta que van fent paradetes per intercanviar-se la roba... La pobre Rosa cada cop més despullada i la Judit, més abrigada!!!!!

A mig camí ens vam trobar amb el Xavi a la Font Calda i no ens vam banyar ja que feia una bona rasca! Ens vam conformar en fer un aperitiu!

Al final de trajecte van arribar dos túnels molt foscos, així que vam parar les llanternes i vam estar en la foscor absoluta! Compte on poseu les mans!!!


Finalment vam arribar a l'estació de Benifallet i allà vam fer un aperitiu i vam dinar: hamburgueses vegetarianes, bocates, amanides de pasta i més entrepans.
Ens ho hem passat genial! 


















26 kilòmetres des d'Horta Sant Joan a l'Estació de Benifallet

Pels que no heu pogut fer l'excursió i esteu interessats a fer-la, si voleu reservar les bicis podeu conctactar a:  http://www.esgambi.com/  
Trobareu el telèfon de contacte i només cal trucar i reservar, també us poden venir a buscar des de l'estació de Benifallet (on vam deixar aparcats els cotxes) fins a Horta de Sant Joan.  Són molt agradables!
Recordeu, és una via verda molt recomanable i sobretot també per fer-la amb família!



Ja estem prepara'ts per la propera, anar a buscar bolets! Podeu consultar a properes excursions! Aviat tindreu notícies nostres!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada