dilluns, 10 d’octubre del 2011

Fem de Boletaires!

FEM DE BOLETAIRES: EXCURSIÓ AL MONTSENY I FIRA DE LA TARDOR A ARBÚCIES
 • DATA:  Diumenge 16 d'Octubre
 • RECORREGUT: La nostra aventura comença a l'estació de Vilanova i la Geltrú a les 8:30h amb direcció al Montseny. Els residents/es de Barcelona, Lleida, Tarragona o Girona ens podem trobar a mig camí o al Montseny amb una hora que ja acordaríem. Durant el camí farem parada per esmorzar i amb el cistell de boletaires anirem a la recerca del bolet perdut, aviam qui l'agafa més gran. No us equivoqueu amb les cases dels barrufets. L'excursió comença a Arbúcies en direcció al Salt de la dona d'aigua, és una ruta fàcil, sense desnivells importants, amb un recorregut de 7km. 
  • Si voleu conèixer una mica la llegenda de les dones d'aigua podeu clicar aquests enllaços:    
  • Aquí trobareu la llegenda del Salt de la dona d'aigua d'Arbúcies
  • Orígens de les dones d'aigua, el bloc és molt interessant ja que podeu trobar informació de contes i llibres i infantils. El bloc es diu Elefant trompeta                                                                                                          
  Mapa per situar-se

  Un cop tinguem el cistell ple, aniren a dinar al Molí de les pipes i després de dinar anirem a visitar la fira de la Tardor a Arbúcies on podrem comprar i veure productes artesanals i  farem tast de menjars típics de la tardor.
  L'excursió tindrà lloc a prop d'Arbúcies

  • QUÈ CAL PORTAR: Motxilla amb: Cantimplora, pica pica per fer un aperitiu a la muntanya, cistell de boletaire (serveixen els cistells per anar al mercat, no els carros!), calçat cómode per caminar per si les mosques porteu roba d'abric no se sap mai!!
  • RECOMANACIONS: Llibre de bolets, no anem a agafar un que no toqui i la liem, el porró de vi per fer parada a descansar.
  • PRESSUPOST APROXIMAT: 10 euros per persona (els petits no compten) Aquest preu inclou la gasolina i el peatge desde Vilanova fins el Montseny. 
  • El dinar per persona surt entre 20 i 25 euros per persona, els peques sortiria molt més barat.
           Encara está per confirmar si ens portarem entrepà per dinar o bé es podrà menjar a la fira mateix.

  També podeu consultar l'enllaç : a Programa de la Fira de Tardor d'Arbúcies


  *TENIU TEMPS FINS DIJOUS A LA NIT PER APUNTAR-VOS!!

  Divendres reservarem el restaurant, tot i que ja hi ha una reserva prèvia.
  COM HO PODEU FER?
  A la banda dreta del bloc trobareu una etiqueta que posa CORREU, envieu un mail a l'adreça que hi ha. També podeu fer comentaris.

      FINS AVIAT!!

  Cap comentari:

  Publica un comentari a l'entrada