dilluns, 10 d’octubre del 2011

Caminata als Colls!


CAMINATA DE VILANOVA PELS COLLS FINS A SITGES!
  • DATA:  Dimecres 12 d'Octubre
  • RECORREGUT: La nostra aventura comença davant el Far de Vilanova i la Geltrú a les 10h del matí. És una ruta curta de 6km, i del tram del GR 92 que recorre la línia de la costa resseguint les cales, no presenta desnivells notables, però hi ha alguna zona que el terra pot ser més pedregós. La passejada és molt bonica ja que passem per diferents cales i les puntes que les formen- Punta de les Coves (passant sota Miralpeix i la Mare de Déu de Gràcia, Punta Grossa i Punta Llarga,  arribant al passeig marítim de Sitges, allà farem una parada per fer un aperitiu i després agafarem el tren per tornar a Vilanova.
    • QUÈ CAL PORTAR: Motxilla amb: Cantimplora, alguna peça de fruita o fruits secs, calçat cómode per caminar. L'aperitiu el farem a Sitges.
    • RECOMANACIONS: El paisatge és molt bonic, no us ho perdeu! I amb una mica de sort potser encara veurem algun actor del Festival de Sitges.
    • PRESSUPOST APROXIMAT: Bitllet de tren de Sitges a Vilanova i la Geltrú (horaris de tren)  El dinar tindrà lloc a la terrassa del Pau i la Judit. El dinar el més segur es que sigui fideuà, amanida de pasta o cuscus! Sempre es poden demanar pollastres a l'ast, fruita de postres fresqueta!
     *TENIU TEMPS FINS DIMARTS A LA TARDA PER APUNTAR-VOS!!



    Més que res, es per saber qui vindrà a dinar i poder comprar les coses!
    COM HO PODEU FER?

    A la banda dreta del bloc trobareu una etiqueta que posa CORREU, envieu un mail a l'adeça que hi ha. També podeu fer comentaris.

    Cap comentari:

    Publica un comentari a l'entrada