dimarts, 18 d’octubre del 2011

CAMINATA ALS COLLS! Dimecres, 12 d'octubre del 2011

L'aventura comença a les 10h del matí, aquest cop no hem de matinar!! Pel camí cap al Far de Vilanova ens anem trobant, primer la Maya, la Mercè ens la trobem amb el cotxe tot aparcant, la Rosa i la Marta, a la plaça del melodi i  a la plaça de l'esglèsia de Baix a mar ens trobem el Marc i la Júlia corrents, perquè no els deixem! I la més puntual la Rut que és la primera que arriba al Far!




Ja estem preparats per començar!! Anem a l'aventura, entre uns i altres trobarem el camí!
Anem caminant tot xino xano, passant sempre pel costat de la costa, avui fa un dia espectacular! Qualsevol diria que estem a l'octubre, fa força calor!  Algunes de nosaltres amb pantalons llargs i samarretes de màniga llarga per si les mosques!! Després de l'experiència del fred que va fer a l'excursió de la bicicletada, avui ens anem traient la roba!! Ara una peça ara un altre....
La Júlia va aguantant, sort del Marc i del Pau, que de tan en tan la va pujant en braços i al coll, tot i això, va caminant, i quan veu una pujada ens diu: 
  • Ara baixem!! 
  • No Júlia, ara la pujada!


Pel camí anem seguint el GR, durant el camí anem trobant forces persones, algunes corrents, altres caminant apresurito i altres de passeig com naltres, de segur que si no veiem el GR segur que no ens perdem!

La calor comença a notar-se cada vegada més forta, comencem a suar i notar que el sol ja ens està tocant, no... si ... segur que ens posarem morenets! La Mercè és l'unica que va preparada per l'ocasió ja que ha portat bikini, així que li diem a la Júlia, que quan veiem una platja amb la bandera de colorins ens banyem!

Ja l'hem trobat!! Fem parada a la platja de l'Home mort, perquè es diu així?

Es troba entre les puntes de la Desenrocada i la de les Coves, formant així una bahia molt oberta. La platja esta dividida en dos per un penya segat vertical i es sol practicar el nudisme a la part oest.  L’aigua no és profunda i el seu fons esta format per petites roques i sorra. La cala és de còdols mesclats amb sorra fina. 


Així que un cop arribem a la platja, la Mercè, la Júlia i el Pau van directes a l'aigua, la Judit es remulla fins els genolls i la resta aprofitem per fer un aperitiu! Entre patates, xuxes, fruits secs, ens posem com un quico!





Pel camí, també hi ha moments que passem pel costat de la via i quan passen els trens ens ve un bon cop d'aire! Amb aquesta calor!!


Quan veiem l'Atlàntida,
ja hi som però no ens recordem que encara queda un bon tros de camí fins arribar a l'estació de tren. Pel passeig, aprofitem per fer un aperitiu i refrescar-nos amb alguna beguda fresqueta. Aquesta setmana és el Festival de Sitges!


Després de l'aperitiu anem a la recerca de l'estació de tren, sembla que no, però hem fet 13 kilòmetres i mig i tenim ganes d'arribar a casa i ens espera una fideuà! 


A l'arribada a Vilanova, el Jordi ens espera amb el cotxe, al cap de poc el Ruben truca a la porta i cinc minuts més tard el Joan i l'Eliana arriben a casa amb uns postres deliciosos!!

JA HI SOM TOTS!! ARA A ATACAR A LA FIDEUÀ i després unes sessions de rumikub i pelis per acabar-ho d'adobar!!




2 comentaris:

  1. Ei es molt xula aquesta passejada! jo l'he fet algun cop corrents. A l'estiu, però hi ha molta activitat de "ligoteo" pels Colls, i cap dona o sigui que ja pots caminar ben "apresurito" com dieu.

    ResponElimina
  2. Ens ho hem passat d'alló més bé !
    La veritat és que el camí és preciós, excepte quan arribes a Sitges, quin pal tot el passeig amunt, amb la caloreta apretant!!
    El proper dia fins a l'Atlantida i punto i així podem estar mitja hora més remullant-nos!! Impressionant l'aigua, estava a la temperatura ideal tot i que costés entrar!

    ResponElimina